Hellas er jo noe alle nordmenn kjenner til på en eller annen måte. Har vært der, har sett TV program derifra, spist gresk mat eller ja det er mange varianter og muligheter slik. Gresk mat består blant annet mye av bruk av lammekjøtt – og lam finnes det jo i Norge også så maten er enkel å kopiere fra land til land om man har de riktige ingrediensene.

Men til litt LUKSUS!

Jeg havnet på min tur gjennom internett i Aten i Hellas. Der finner jeg reklame for The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi i Aten, Grekenland. Når jeg da finner ut at dette er et hotell som er et populært reisemål for kjendiser som Leonardo Di-Caprio og Meryl Streep, for bare å nevne et par. Ja da vet man at at resorten har det lille ekstra å by på.  Det er ikke bare bra mat eller et bra hotellrom dette hotellet har å by på.

Men til litt LUKSUS!
Men til litt LUKSUS!

Når du først har booket oppholdet ditt på denne plassen ja da er du en «superstar» allerede – eller så har du i hvert fall en meget velfylt lommebok. Gjestene hit flys inn til Aten med hotellets egen jet-maskin. Og da venter et luksuskjøretøy på deg på flyplassen for å kjøre deg til hotellet.  Hvor mange netter som må bookes til en pris av rundt 300 000 kr for å få denne servicen sier hotellets sider ingenting om. Men man bør absolutt få litt «ekstraservice» til den prisen!

Luksus helt til fingerspissene

The Royal Villa er designet for å ta imot kongelig og andre VIP gjester. Og hotellet gjenspeiler lukus i alle detaljer. Du får din egen villa som har to soverom med hver sin king size dobbelseng. Det er et stort oppholdsrom hvor man kan sitte foran peisen, rundt et stort spisebord eller bare nyte kvaliteten i en av villaens sittegrupper. Du kan også benytte oppholdet på kontoret dersom du ønsker å arbeide i noen form. Har du med deg egen kokk, så finnes det fullt utrustet kjøkken med all verdens detaljer. Selvfølgelig finnes det også en plass utenfor hvor man kan grille selv eller få servert sin grillmat. Har du ikke krefter til å koke selv, så finnes det i hver villa en egen privat kokk som er på jobb 24 timer i døgnet. Jeg vet hva jeg ville ha gjort! I tillegg finnes det også svømmebassenger både innendørs og utendørs. Et fullt utrustet treningsstudio, badstue og et eget avsatt område til massasje.

Villaen har plass til totalt 5 voksne gjester.

Luksus helt til fingerspissene
Luksus helt til fingerspissene

Hele villaen er på totalt 410 kvadratmeter. Og i tillegg er det ytterligere 640 kvadratmeter tomt rundt villaen med all verden tenkelige fasiliteter. Og selvfølgelig er det en privat gangvei ned til stranden hvor det er en privat brygge til gjestenes benyttelse.

Av eksklusive tjenester og ting som inngår kan vi nevne; Hydromassasje i bassenget, et basseng som varmes opp til din egen ønskede temperatur, selvfølgelig både inne og ute. Enorme LCD TV med Bang & Olufsen lydsystemer i flere rom, en 55 tommers TV utendørs (vanntett selvfølgelig), senger av ypperste kvalitet, elektroniske innstillinger på mange flere ting enn hva du og jeg er vant med, kokk og butler 24 timer i døgnet, romservice selvfølgelig, spesialgardrobe og en hårsalong.

Såpass burde man jo kunne forlange for 300 000 kr pr natt synes jeg da!